Vi söker fler medarbetare

Projektledare – 1 tjänst

Vi söker en Projektledare

Är du teknikintresserad och strukturerad och gillar att jobba med komplexa produkter med avancerade bearbetningsprocesser?

Som projektledare är du den som håller ihop våra större projekt och har koll på tekniken från kundens önskemål till färdig produkt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du säkerställer att alla kundkrav uppfylls från kundoffert till order och leverans. Teknisk beredning tillsammans med operatörer, material och verktygsanskaffning för specifika projekt och löpande produktion. Tidsplanering och dokumentering för att säkerställa leverans och kontinuitet. Produktionsuppföljning med efterkalkyler och tillgänglighetsoptimering för är att alltid ha bästa utnyttjande av våra processer. Maskin och utrustningsanskaffning.

Din profil och personliga egenskaper

Du behöver kunna arbeta självständigt samt i grupp med olika projekt. Gilla att driva uppdrag och arbetsuppgifter tillsammans med övriga verksamheten. Erfarenhet från liknande roll producerande företag är starkt meriterande. Språkkunskaper i engelska. Din personlighet präglas av engagemang, ansvar samt teknikintresse. Vi ser gärna att du är flexibel och har förmågan att se lösningar före problem. Du bör vara minst gymnasieingenjör inom mekanik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Kompetens inom CadCam, PC Dmis, Monitor samt kvalitetsystem är meriterande.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss!

Produktionschef: Zdenek Marek
zdenek@modellteknik.se alt 016-10 76 77

KMA ansvarig – 1 tjänst

Vi söker en KMA-ansvarig kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Är du strukturerad och enkelt kan skifta fokus från helhet till detaljnivå?

Som KMA-ansvarig är du den som har koll på arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du övervakar och mäter uppsatta KMA-mål samt utformar nya rutiner. Detta tar du vidare till både företagsledning och personal genom att informera om arbetet på ett begripligt och transparent sätt. Du följer satta verksamhetsmål och föreslår nya för att förbättra arbetet – här utgår du från interna revisioner av verksamhetssystem som du själv utför. Vid externa revisioner och audits från certifieringsorgan och kunder bidrar du genom att planera, förbereda och medverka, för att sedan sammanställa utfall och åtgärder.

Vidare hanterar du myndighetskontakter, kallar till genomgångar med ledningen och kommunicerar internt gällande dokumentation och kundkrav. Du uppdaterar företagets verksamhetshandbok och lagförteckning samt ansvarar för hantering av reklamationer och avvikelser. Dessutom genomför du kundspecifika kvalitetssäkringsprocesser som till exempel PPAP, APQP, FMEA samt säkerställer och dokumenterar kvaliteten på köpt material/tjänster. Du utför också leverantörsbedömningar hos nyckelleverantörer.

Du arbetar både självständigt och i samråd med andra, till exempel företagets skyddsombud som bidrar till en säker arbetsmiljö.

För att klara av rollen som KMA-ansvarig behöver du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, men det är inget krav. Du behöver vara insatt i förekommande kvalitetssäkringsprocesser inom tillverkningsindustrin och har koll på förekommande kvalitetssäkringsprocesser. Som person är du strukturerad och noggrann samt kritiskt granskande. Det är viktigt för att driva vårt förbättringsarbete framåt. För att hantera externa och interna kontakter behöver du känna dig bekväm med att jobba nära andra människor och prata inför folk. Vi ser gärna att du är pedagogisk för att kunna ge hela företaget förståelse för KMA-arbetet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Best bemanning. Ansökning och urval sker genom dem, vi tar inte emot ansökningar direkt till oss.

https://bestbemanning.nu/rekryteringar/modellteknik-kma-ansvarig/

VD: Johan Holmberg
johan.holmberg@modellteknik.se  alt. 070-249 2223

Teknisk säljare – 1 tjänst

Lockas du av att arbeta i ett high-tech-företag i tillverkningsindustrin med avancerade tekniska spjutspetsprojekt?

På Modellteknik är det högt i tak, korta beslutsvägar och varje medarbetare uppmuntras att ta egna initiativ samt ta ansvar för sin egen och därmed företagets utveckling. I rollen som teknisk säljare blir du en nyckelperson i företagets fortsatta tillväxtresa.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addilon. Ansökning och urval sker genom dem, vi tar inte emot ansökningar direkt till oss.

Ansök här »

Teknisk försäljningschef: Johan Tegnemo
johan@modellteknik.se alt. 016-10 76 72

CNC-operatörer – 2 tjänster

Är du intresserad av att jobba med avancerad 5-axlig bearbetning, ständigt nya produkter och CAM-beredning i framkant?

Vi behöver förstärka vår produktion med ytterligare 1-2 erfarna och duktiga CNC-operatörer.

Erfarenhet av Heidenhain, avancerad CAM-beredning samt skärteknik är önskvärt/meriterande.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss!

Produktionschef: Zdenek Marek
zdenek@modellteknik.se alt 016-10 76 77